Bootcamp, Donderdag 19.30-20.30 uur, De Weide

Georganiseerd door Top Fit Hoogeveen

Wat gaan we doen?

Bij Top Fit hebben we 2 vormen van bootcamp die met elkaar afgewisseld worden. We hebben running bootcamp in de oneven weken op de donderdag en bootcamp circuit in de even weken.

Running Bootcamp
Verzamelen op een vooraf aangegeven locatie. Van daaruit ga je verplaatsen door de omgeving en gebruik maken van die omgeving op verschillende manieren. Een full- body workout gedurende de les waarin je alle grondvormen van beweging op een leuke en uitdagende manier te lijf gaat. Vaardig bewegen, kracht/uithoudingsvermogen, alleen, samen of in meertallen….de oefeningen wisselen elkaar in rap tempo af. Veelal eigen lichaamsgewicht en soms met meenemen van materialen. Kortom uitdaging, zweet, samenwerken en een hoop plezier zijn aspecten die er voor zorgen dat je heerlijk in de buitenlucht “stiekem aan het trainen bent”.

Bootcamp Circuit
Een full body workout gericht op het kracht uithoudingsvermogen. Vaak uitgevoerd op 1 vaste locatie met attributen zoals kettle bells, fitness touw, ladders, fitness bal, etc. Het trainen van spierketen(s) die zowel statisch als dynamisch kunnen worden geprikkeld in afwisselende vormen, veelal in groepsverband. Arbeid-rust, intensiteit, snelheid en series zijn hierbij een aantal variabelen die sterk kunnen wisselen.

Kortom een erg leuke, effectieve, efficiënte en niet tijdrovende manier van trainen die zorgt voor een fit en sterk lichaam.


Waar gaan we heen?

  • Dierenartsenpraktijk De Weide, De Weide 2a, Hoogeveen


Wanneer neem je deel?

  • do 22 oktober, 19:30 - 20:30
    2/15 Inschrijvingen