Post voor Nico

Georganiseerd door Jorris Hoste

Wat gaan we doen?

Nico heeft New Life 15 jaar gediend als oudste, en gaat daar vanaf september mee stoppen. Het zou heel tof zijn als hij de hele maand september post krijgt van mensen die hem in die tijd hebben meegemaakt bij New Life. Doe je mee? Kies dan hieronder een datum en zorg dat er op die dag een brief, kaart, mail, telefoontje of appje bij Nico wordt bezorgd. Zijn postadres staat helemaal onderaan, zijn mailadres is nico@schelldesign.nl en bellen of appen kan naar 06-53 14 51 55.

In je bericht kun je goede herinneringen ophalen, vertellen wat Nico voor je betekent (of heeft betekend) of hem bedanken voor zijn inzet. Het maakt niet uit of je dat doet met woorden, plaatjes of allebei, wees creatief!

Voor de briefschrijvers:
- Geen postzegel in huis? Op de site van post NL kun je via iDeal een 'postzegelcode' kopen die je op de plaats van de postzegel schrijft:
https://www.postnl.nl/versturen/brief-of-kaart-versturen/
- En er zijn ook websites die jouw kaart kunnen printen en op de post doen, bijvoorbeeld deze (eerste kaart is gratis!):
https://www.kaartje2go.nl/eerste-kaart-gratis

Mensen die het niet lukt om hieronder een datum te prikken kunnen contact opnemen met Jorris, dan geeft hij een datum door.

Zorg dat Nico niks hoort over deze actie, dan is het echt een verrassing!

Leuk dat je meedoet!


Wanneer neem je deel?Opties

Je kunt maximaal 1 mogelijkheid kiezen

  • wo 26 september, 00:00 Brief of kaart? Dan een dag eerder posten!
    1/2 Inschrijving
    • hans en leontine

Waar gaan we heen?

Celesta 69, 3068 HH Rotterdam