Jouw locatie op Datumprikker?

Maandelijks worden er maar liefst 150.000 locaties toegevoegd aan afspraken op Datumprikker. Loop de kans niet mis om jouw locatie te tonen aan honderdduizenden potentiële bezoekers en gasten.

Doe een aanvraag

Wat krijg je als locatie?

  • Je locatie wordt zo relevant mogelijk getoond door het gebruik van data science, statistieken en cross-selling technieken.
  • Je locatie wordt daarnaast ook getoond wanneer een gebruiker zoekt, of zich bevindt, in regio’s bij je locatie in de buurt. Deze regio’s bestaan uit provincies, steden en/of wijken.
  • Je krijgt een gepersonaliseerde landingspagina op Datumprikker.nl met informatie en foto’s, een link naar eigen website en sociale media kanalen én de optie om een reserverings- of beschikbaarheidswidget toe te voegen.
  • De landingspagina zorgt voor een vergroting in organische vindbaarheid op zoekmachines en versterkt je linkbuilding. Kortom: je locatie zal makkelijker gevonden worden en vergroot de kans op bezoekers, zowel online als offline.
  • Vanaf 2019 bieden we je meer inzicht in wie je locatie bezoeken door middel van uitgebreide rapportages.
  • De optie om je locatie een boost te geven door deze extra uit te lichten. We tonen je locatie groter, prominenter in de door jouw gekozen regio’s.

Wil je meer weten over wat we kunnen betekenen voor jouw locatie?

Doe een aanvraag bij Ben

Waar word je locatie getoond?

Tijdens het aanmaken van een afspraak komen organisatoren langs de ‘Waar gaan we heen?’-pagina. Hier tonen we verschillende locaties op basis van de soort afspraak, bijvoorbeeld een etentje of dagje weg en de huidige locatie van de gebruiker. Daarnaast worden locaties getoond wanneer een gebruiker zoekt op een bepaalde regio, bijvoorbeeld Amsterdam of Den Haag.


Prijzen

Je kunt kiezen uit verschillende jaarlijkse pakketten met een mogelijke upgrade. De bedragen worden jaarlijks gefactureerd, de upgrade is een eenmalige betaling voor de gehele looptijd.

1 jaar
€15per maand
Bespaar
€120,-
2 jaar
€10per maand
+
Uitgelicht-deal
Upgrade vanaf€99

Hoe komt mijn landingspagina eruit te zien?

Dit bepaal je grotendeels zelf! Je kunt ons content aanleveren en een keuze maken uit een aantal widgets.