Top 8 games om samen met je vrienden of familie te spelen

  • samen

We gamen steeds meer en overal zien we Game toernooien. We zoeken elkaar dan ook steeds vaker op om samen een game te spelen. Tijd om de top 8 games onder de loep te nemen die je samen met je vrienden of familie kan spelen.

Fortnite

Dé hype van het moment. Bij de Battle Royale gamemodus wordt je met 100 spelers in één wereld (letterlijk) gedropt en wordt er gestreden tot de laatste persoon over is. Zie dan maar eens als laatste overeind te staan. De game is binnenkort ook via Android te spelen.

FIFA 18

Ben je niet zo van de shooters of avontuur? Dan blijft de klassieke Fifa-serie het nog altijd goed doen. Wees wel voorzichtig, er zijn wat vriendschappen op stuk gegaan. Nog even en we kunnen genieten van Fifa 19.

Rocket League

Nog een voetbal spel, maar dan even helemaal anders. In plaats van spelers staan er auto’s op het veld. Dit enorm chaotische spel staat bekend om zijn simpelheid en eindeloze plezier. Speel je vaker spellen met vrienden is dit zeker een aanrader. Heb je het spel nog niet in je bezit? Hij is gewoon in de Playstore te downloaden met behulp van een PSN-Card.

Crash Bandicoot

Een persoonlijke favoriet van ons is Crash Bandicoot. Als eerbetoon van het 20-jarige bestaan kwam in 2017 de N. Sane Trilogy uit. Hierbij zijn de games uit de jaren ’90 volledig geremastered. Je kan niet met meerdere mensen tegelijk spelen, maar het is een heerlijke game om samen met je vrienden op de bank te spelen.

Hasbro Family Fun Pack

Liever een ouderwets bordspel spelen? Dat kan met de Hasbro Family Fun Pack. Speel de klassiekers zoals Monopoly, Risk, Trivial Pursuit en Boggle met je vrienden. Vals spelen met Monopoly zal helaas niet meer mogelijk zijn.

Tekken 7

Uiteraard is de Tekken serie al decennia lang een begrip, dus mocht ook zeker niet onze lijst ontbreken. Leuk om snel eens een potje spelen, maar ook zeker om de nodige uurtjes training in te stoppen. Als je smaak eenmaal te pakken krijgt zal je dit spel je nog lang spelen. Tip: laat je vrienden af en toe ook winnen, anders zijn ze al snel klaar met je 😉

GTA 5

Bij de release werd hij al meteen geroemd om de uitgebreide online mogelijkheden. Met een constante stroom van uitbreidingen en updates blijft het spel zich vernieuwen. Ontmoet je vrienden online of laat ze naast je plaatsnemen op de bank om de wereld te verkennen.

Rayman Legends

We spreken uit persoonlijke ervaring dat dit spel zeer verslavend is en erg leuk is om met vrienden te spelen. Het spel heeft de klassieke Rayman feel, maar dan met nieuwe, knotsgekke levels en uitdagingen. Je kan tot vier personen tegelijk in een level spelen. Tip: Vergeet vooral niet de multiplayer minigame Kung-Foot met z’n allen eens te proberen.

Vind de geschikte datum

Zoek je een geschikte tijd en datum om jullie favoriete spel(len) te spelen? Maak je Datumprikker aan en vind de geschikte dag.

Vind een geschikte datum en tijd