De beste Moederdag cadeaus en uitjes met je moeder

  • feestdagen

Die allerliefste moeder is niet zo maar iemand. Zij die altijd voor je klaarstaat verdient het beste verwenuitje, de allermooiste kaart of originele Moederdag High Tea. Hier de beste last minute cadeautips voor Moederdag 2019 waarmee je thuis kunt komen.

Klassiekers voor Moederdag thuis

Altijd goed Moederdagcadeau: ontbijt op bed

De klassieker voor Moederdag. Als je thuis of om de hoek woont, zorg je zelf voor verse croissants, jus d’orange, thee, iets zoets en een bloemetje. Lukt dat niet, dan is een bezorgontbijt de oplossing. Verras je moeder met een ontbijt van bijvoorbeeld Ontbijt.nl of Ontbijtjethuis.nl Het Lazy Morning cadeau-ontbijt of het speciale Moederdag ontbijt vallen geheid in de smaak.


Voor moeders die van zelfgemaakt houden

Als kind knutselde je er al op los voor Moederdag. Goed nieuws: dat kan nog steeds! In de vorm van een zelfgemaakt fotoboek of een Instax-doosje met de allerleukste familieherinneringen, gepersonaliseerde bekers, een fotokussen voor op de bank, een fles wijn met een origineel etiket tot een bedrukt dekbedovertrek (met jouw foto).


Schot in de roos, zeg het met bloemen!

Jouw moeder is er een uit duizenden en dus verdient ze op z’n minst een bos bloemen. Ze vindt het maar wat leuk als je ineens voor haar neus staat met een lekkere ruiker. Maar verse plukbloemen (inclusief vaas) of een groot Tulpenboeket laten bezorgen is net zo’n goed idee. Chocoladereep of chocoladetelegram erbij en je scoort punten.


Beautytreatment of cadeaukaart voor Moederdag

Voor de moeder die zegt dat ze alles al heeft. Of voor de allerliefste die zelf liever iets uitzoekt. Van beautytreatment, goed boek tot overal inwisselbare cadeaukaart, bij Greetz vind je wat je zoekt. Zij hebben het voorwerk al gedaan en de leukste Moederdagcadeaus geselecteerd. Kies en laat het bezorgen op Moederdag.


Verrassende uitjes op Moederdag

Wollig uitje met je moeder: High Tea met alpaca’s

Thee, zoete lekkernijen, aaibare alpaca’s en jij en je moeder samen op pad. Een supercombinatie waarvoor je koers zet naar Alcapas Zeeland in Aagtekerke, een alpacaboerderij met de leukste alpaca-activiteiten. Wandel met Alpha, Ada, Arenda, Aafje en Amber door de weilanden en op het strand en sluit de alpaca meet & greet af met een uitgebreide High Tea. Let op: alleen op afspraak en met reservering.

Reserveer dit wollige uitje met je moeder hier


Stoere sportmoeders: de Mannenspeeltuin

Maak jij je moeder blij met adrenaline verhogende activiteiten en actie? Trakteer haar (en je pa) op een ritje naar de Mannenspeeltuin voor een actief zoon-moeder of dochter-moeder uitje. Paintball, minitank rijden, droneschieten en bijlwerpen, dit is de plek voor moeders die niet voor een gat zijn te vangen. Van 09:00 tot 21:00 ben je welkom bij deze unieke speeltuin in Oosterhout.

Boek de Mannenspeeltuin nu


Culinaire lekkerbekmoeders: restaurant Zuiver

Neem je allerbelangrijkste vrouw in je leven of allerbeste vriendin mee uit eten. Schuif aan bij restaurant Zuiver, een sfeervol restaurant in een oude, gerenoveerde boerderij in de Leidsche Rijn in Utrecht. Hier kookt de kok volgens de seizoenen met streekproducten, staan de lekkerste wijnen op de kaart en is de ontvangst altijd gastvrij. Op het menu ook een speciale Moederdagbrunch!

Reserveer een tafeltje bij Restaurant Zuiver


Whodunnit uitpluismoeders: VR Moorddiner Gasterij Vuurland

Op de een of andere manier weten moeders altijd alles. Maar, zou ze ook direct een moord oplossen? Regel een VR Moorddiner bij Gasterij Vuurland in Beverwijk, zet een de VR bril op d’r neus en laat het spel beginnen terwijl je eet. Eens kijken wie als eerste met de oplossing komt. Goed om te weten: ze hebben ook een ‘gewone’ Moederdag High Tea.

Boek nu VR Moorddiner


Meer inspiratie & tips

4 topideeën voor een weekendje weg in Nederland

Top 7 niet te missen Escape Rooms in Nederland

Top 8 beste wellnessresorts in Nederland

Afspraak plannen? Tips om meer uit Datumprikker te halen