Winactie Datumprikker: Het ultieme groepsweekend

  • samen

Slapen in een designhotel of penthouse aan zee. Een ijsbad ervaren. Lunchen op een landgoed. Dansen op de beats van Armin van Buuren. Datumprikker pakt, samen met Vakantieveilingen, uit en geeft twee ultieme groepsweekenden voor 8 personen weg! Doe mee en misschien ben jij straks wel die lucky bastard die een City Exclusive of Beach Deluxe weekend wint.

Kies jij een City Exclusive of een Beach Deluxe weekend?

Al jaren gebruiken jullie Datumprikker.nl om vrienden, familie en zakenrelaties bij elkaar te brengen. Daar zijn wij super blij mee! Daarom willen we iets terugdoen en bedachten, samen met onze partners, twee ultieme, geheel verzorgde groepsweekenden. Een City Exclusive weekend voor urban lovers en nachtdieren en een Beach Deluxe weekend voor uitwaaitypes en strandfans. Ontsproten uit het originele brein van Jeroen Kroon van Diest van Unique Surprises. Jij kunt één van deze weekenden winnen samen met zeven vrienden!

Doe nu mee en win een ultiem groepsweekend

Dit kun je verwachten…

Leer ze kennen, de partners en plekken die de weekenden tot in de puntjes verzorgen.


Armin van Buuren Ziggo Dome

Eigenlijk kunnen we deze tekst overslaan, want: heeft Armin van Buuren nog introductie nodig? Met de This is Me 2020 show vertelt Nederlands meest invloedrijke dj zijn complete verhaal.

Lloyd Hotel Amsterdam

Iconisch hotel aan het IJ dat strak staat van historie en design. Slapen kan op één of vijfsterrenniveau, net wat je wenst. De Super suite is de kers op de taart.

BoatNow

Van sloep tot salonboot. Met BoatNow dobber en cruise je door de Amsterdamse grachten en over het IJ. Inclusief schipper die je overvaart.


Pampus Events

Tijdens het weekend lig je niet voor Pampus, hoewel… met Pampus Events weet je nooit of je voor of op het forteiland beland. En of het culinair tafelen of een vet ondergronds feest wordt.

A’dam Lookout

Voor een geweldige Amsterdam-view. Een uurtje schommelen boven onze hoofdstad. Of goed eten in restaurant Moon. In de 22 verdiepingen tellende A’dam Toren blijf je ontdekken.

Freezlab Amsterdam

Je vrienden zet je nooit in de kou. Oké, voor deze ene keer dan. Stap samen in een Whole Body Crio cabine bij Freezlab en ervaar de kracht van -110 ºC.


Sta je al te trappelen? Doe nu mee

Maris Apartments

Even je eigen super-de-luxe designpenthouse aan zee en ’s ochtends wakker worden met de duinen rondom? Maris Apartments it is.


Ron Gastrobar

Eten zoals eten bedoeld is. Goed. Puur. Zonder pretenties. Dat kun je verwachten bij Ron Gastrobar van veel gelauwerde en authentieke chef Ron Blaauw.


BackSpace Escape Rooms

Voor 75 spannende minuten, 100% plezier en een fikse boost voor je hersenen. De BlackBox room bij Backspace Escape Rooms in hartje Amsterdam laat je niet onberoerd.

Ademwerk

Goed ademen vanzelfsprekend? Had je gedacht. Maak kennis met de wonderen van een ijsbad en tips van de Ademwerk-ademcoach en zet je adem in een ander daglicht.

Adem in, adem uit. Win dat weekend!

Nature Quest

De natuur inspireert. Geeft rust en reflectie. Ho, ho, geen ingewikkelde dingen toch? Nee hoor. Iets met een kampvuur, een goed gesprek in de openlucht en een frisse kijk op de zaken.


Nautilus aan Zee

Lunchen met zicht op de Noordzeegolven doe je als de beste bij dit duurzaamste strandpaviljoen van Nederland. De seizoensgebonden gerechten zijn altijd een schot in de roos.

Hotel & Château Marquette

Bonjour! Voel je even een kasteelheer of – vrouw en geniet in restaurant Het Chateau van een landgoedlunch waar je u tegen zegt.

Kies nu jouw favoriete weekend, doe mee en bedenk alvast wie je meeneemt als je wint!

Alle vrienden verzamelen & win!