Cadeau ideeën voor de leukste Moederdag

  • feestdagen

Moederdag ideeën voor thuis

Muziek als cadeau

Iedere generatie is opgegroeid met zijn eigen muziek. Met streamingsdiensten als Spotify en Deezer kan je moeder al haar favoriete muziek uit haar jeugd weer eens beluisteren. Een (jaar)abonnement zal daarom zeker in de smaak vallen!

Tip: Maak zelf een afspeellijst voor haar aan.

Rozen, tulpen, gerbera’s…

Bloemen mogen natuurlijk niet ontbreken met Moederdag. Wij kunnen ons geen moederdagvisite herinneren zonder dat een bloemetje werd meegenomen. Met dit bijzondere jaar waarin het iets lastiger kan zijn om zelf op visite te gaan is er gelukkig de oplossing om bloemen te bezorgen via de post. Dit kan bijvoorbeeld via Greetz waar je ook nog eens meer dan honderd verschillende moederdagkaarten kunt vinden.


Iets lekkers laten bezorgen…

Is jouw moeder een liefhebber van lekkernijen? Een aantal eetbare cadeaus op een rijtje: Bij Chocstar kun je heerlijke chocolade laten maken op maat, kies de favoriete smaken van je moeder en creëer een heerlijke chocolade cadeau. Bij Greetz kun je ook voor gebakjes met een eigen foto terecht. Is muesli vaste prik in de yoghurt? Bij MyMuesli kan je voor jouw (groot)moeder een mueslimix maken met ingrediënten die je zelf kunt uitkiezen. Kies uit o.a. verschillende vruchten, graansoorten en noten.


Puzzelen met het hele gezin

Bij HEMA kun je gemakkelijk een puzzel ontwerpen met een eigen foto. Een puzzel met leuke foto van het hele gezin is staat garant voor urenlang puzzelplezier!

Moederdag ideeën voor een uitje

Met de fiets of de benenwagen er op uit…

Wandelen en fietsen is voor Nederlanders een favoriete vrijetijdsbesteding. Een aantal boekjes met leuke tip zijn: Elfsteden op de Fiets, Het Route.nl Jaarboek 2020 en de ANWB wandelgids Nederland. Wel uit de drukte blijven natuurlijk!

Weekendje weg in een huisje cadeau geven

Na alle sociale onthoudingen is het lekker om er weer even uit te zijn. Of het nu gaat om een weekendje, midweekje of weekje weg … het is een prachtig cadeau om aan je moeder te geven. Op de website Bungalowparkoverzicht.nl kun je precies vinden welke mooie bungalowparken je in Nederland en onze buurlanden kunt vinden.

En als allerlaatste, het digitaal afspreken

Fysiek afspreken, moeten we eigenlijk gewoon niet doen of het moet noodzakelijk zijn. Daarom kan je natuurlijk altijd een perfect moment vinden via Datumprikker om een videocall in te plannen. Betrek meteen de vaders, zussen, broers, opa’s en oma’s erbij. Gezellig met z’n allen!

Afspraak op afstand plannen