Cadeau tips voor de leukste vaders en opa’s

  • feestdagen

Vaderdag ideeën voor thuis

Netflix mag niet ontbreken

Houdt vaders van TV kijken, maar is hij nog niet begonnen met streamen? Dan is een abonnement op Netflix een aanrader. Niet alleen voor de films en series, maar ook vanwege de vele interessante documentaires die er te vinden zijn over bijvoorbeeld de natuur of over de tweede wereldoorlog. Een cadeau met een garantie op urenlang (kijk)plezier.


Bijzonder biertje…

Als jouw man of (groot)vader een liefhebber is van bier, is dat natuurlijk een perfect cadeau. Op de website Ratebeer.com kun je een overzicht vinden van de best gewaarde biertjes in Nederland. Speciaalbiertjes kun je ook vinden en laten bezorgen via Greetz (eventueel met een leuk vaderdagkaartje).


Tijd voor een nieuwe hobby…

Ieder jaar krijg je iets meer meer vrije tijd als vader en grootvader… Misschien zitten hier nieuwe leuke vrijetijdsbestedingen tussen?

Met deze sjoeltafels kan je lekker ouderwets schijven schuiven in de juiste gaten om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Leuk ook om met de kinderen te doen. Met dit beginnersaquarium kan je vader een waar onderwaterlandschap creëren vol vis en waterplanten. Ideaal is dat het aquarium niet zo groot is en dan ook nauwelijks plek inneemt. De creatieve geest ontwaken kan met deze acrylverfset van Royal Talens, perfect om de eerste kwaststreken mee op het doek te zetten.

Vaderdaguitjes

Uit vissen

Je hoeft niet uit Katwijk, Urk of Scheveningen te komen om eens op zee te gaan vissen. Het is een ware beleving om een keer op de boot te stappen en je hengel uit te werpen. Er zijn verschillende rederijen waar je op kunt stappen, bijvoorbeeld rederij Vrolijk in Den Haag.

Een wellnesshuisje cadeau doen

Voor alle vaders die houden van wellness, is een verblijf in deze vakantiehuisjes een heerlijke optie. Dit is namelijk een overzicht van vakantiehuisjes met luxe wellnessmogelijkheden. Van jacuzzi’s, loungesets, regendouches tot zelfs binnenzwembaden.


Wijnproeverij

Een keer (leren) wijnproeven? Bij Jos Beeres (bekend van het programma Business Class met Harry Mens) kun je bijvoorbeeld een wijnproeverij volgen. Leuk om zo nieuwe wijnen te ontdekken en om natuurlijk wijn te leren drinken op de manier waarom wijn gedronken hoort te worden. Voor niet niet-liefhebbers van wijn is er nog altijd het Nationaal Biermuseum in Alkmaar.

Hout workshop

Leer alles over bomen, hout en traditionele houtbewerkingstechnieken in een workshop voor de échte mannen. Op de website Vers Hout kun je verschillende cursussen en workshops vinden waarbij je zelfs eigen boom mag kappen en verwerk tot een meubel.