Robin Hood Ribhouse

GASSELTERSTR 7, Drouwen


Een avondje lekker en sfeervol uit eten? Een avond gezelligheid anders dan anders? Het Robin Hood Ribhouse biedt u hiervoor de ideale gelegenheid. Deze bijzondere eetgelegenheid is volledig ingericht in middeleeuwse stijl. U heeft een ruime keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Het Robin Hood Ribhouse kenmerkt zich in het bijzonder door zijn specialiteiten vers van de grill.

Het restaurant is uitstekend voor alle leeftijden. Voor uw kinderen bestaat er een ruime keuze uit 'Little Robin' kindergerechten. Buiten de indrukwekkende beleving van het restaurant, kunnen uw kinderen zich vermaken met een film in de speelhoek of zich verkleden. Bij Robin Hood hoeven kinderen dus niet perse op hun troon te blijven, dit maakt het voor u en uw kinderen tot een ongedwongen en onvergetelijke avond.

Tenslotte wil Robin Hood u graag nog even wijzen op de speciale groepsarrangementen op basis van gezelligheid, heerlijk eten, drinken en ook wat doen. Om echt in de huid Robin Hood te kruipen heeft u de mogelijkheid voordat u gaat eten eerst naar de Schutterij van Sherwood te gaan.

Hoe kom ik bij Robin Hood Ribhouse?


Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Plan via datumprikker.nl