Brasserie Waalhaven

Malpensabaan 3, Rotterdam


Brasserie Waalhaven is meer dan een restaurant, het is een ware beleving. Gelegen op een unieke locatie met uitzicht op de start- en landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport, is Brasserie Waalhaven een bijzondere plek om te lunchen, dineren en/of een feest te organiseren.

De ruime parkeergelegenheid voor de deur en de goede bereikbaarheid vanaf de nabijgelegen snelwegen, maken van de Brasserie een geliefde uitvalsbasis waar doorlopend (zaken)lunches en intieme diners plaatsvinden. Met het grote terras met goed zicht op de vliegtuigen en de aangrenzende kinderspeeltuin, staat een bezoek aan Brasserie Waalhaven tevens garant voor een gezellig uitje met het gezin.

Het gebouw is een replica van café-restaurant Waalhaven dat in de dertiger jaren op de toenmalige luchthaven in het havengebied Waalhaven stond. Brasserie Waalhaven biedt een uitnodigende ambiance, met een eerbetoon aan het verleden, en is hiermee een mooie aanvulling op het bestaande aanbod van horeca etablissementen in Rotterdam en omgeving.

Hoe kom ik bij Brasserie Waalhaven?


Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Plan via datumprikker.nl