Sunset Lounge Beachclub

DE WEERD 75, Roermond


Van April tot en met September kan men ieder jaar opnieuw genieten van een strand in de stad gelegen aan het water; de bijzonder fraaie Maasplassen.

Met een hedendaags strandpaviljoen (voor events & feesten), exotisch terras met bediening (125 zitplekken) en uitnodigend zandstrand (met 40 lounge seats en grasligweide) zijn wij klaar om opnieuw duizenden loungeliefhebbers te verwelkomen. Entree en parkeren is gratis, maar Sunset consumpties verplicht ;-).

In De Weerd aan de Noorderplas is een strandpaviljoen opgericht waar men het gevoel van een vakantie in eigen omgeving kan ervaren. Een bezoek aan Sunset Lounge is de ideale gelegenheid om iedereen tijdens de zomermaanden een ontspannen gevoel te geven. Een loungepaviljoen en strand op een uitzonderlijke locatie waar jong en oud, bezoeker en bewoner, student en starter, werkgever en werknemer kan genieten van het uitzicht, de zon en de rust in combinatie met een hapje en een drankje. Wanneer de zon ondergaat kan men genieten van een ongedwongen loungesfeer en is er ruimte voor een zomers feestje.

Hoe kom ik bij Sunset Lounge Beachclub?


Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Plan via datumprikker.nl