Ballorig Veldhoven

De Run 5201, Veldhoven


Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 13 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer...

Er is eigenlijk maar een ding dat kinderen leuker vinden dan buitenspelen: buitenspelen met een dak boven je hoofd. Kinderspeelparadijs Ballorig heeft al het goede van spelen op straat zoals ruimte en leeftijdgenootjes. Maar voegt hier twee ingrediƫnten aan toe die je zelfs in de meest kindvriendelijke buurt van Nederland niet terugvindt: waanzinnige speeltoestellen en absolute veiligheid. Geen wonder dat kinderen van 0 tot en met 13 jaar zich er eindeloos vermaken.

Klimmen en klauteren Een dagje Ballorig, dat betekent heerlijk klimmen, klauteren, glijden, kruipen, springen en spelen. Dankzij springkussens en trampolines, ballenbakken, glijbanen, klimrekken en nog veel meer. Sommige Ballorigvestigingen hebben ook een buitenspeeltuin. En bezoekertjes kunnen bij een aantal vestigingen zelfs lasergamen of klimmen in de klimwand. Voor de jongste kinderen tot en met 4 jaar is er een aparte speelruimte. Hartstikke leuk dus. Maar ook heel goed voor de ontwikkeling van uw kroost. Om over de rust voor u als de kinderen na een energieke dag uitgeput in bed liggen, nog maar te zwijgen.

Hoe kom ik bij Ballorig Veldhoven?


Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Plan via datumprikker.nl