Beekse Bergen

Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek


Ontdek onze natuur en prikkel al je zintuigen tijdens een van de indrukwekkende safari’s bij Beekse Bergen. Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met je eigen auto, stap in de safaribus voor een leerzame reis of ontspan tijdens een prachtige boottocht.

Ontdek de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners; sta oog in oog met leeuwen, olifanten en giraffen en verwonder je over de veelzijdigheid van onze adembenemende natuur. Het hoeft niet bij één dag te blijven, blijf overnachten in een van de luxe lodges op het nieuwe Safari Resort en wordt wakker met wilde dieren op nog geen 15 meter van je veranda. Of geniet van een vakantie met het hele gezin op het door water en bos omgeven Vakantiepark.

Zin in waterpret? Bij Speelland beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en kunnen ouders lekker bijkomen op het zandstrand. Op safari, overnachten en spelen: het kan allemaal bij Beekse Bergen.

Safaripark Beekse Bergen is 365 dagen per jaar geopend. De openingstijden voor Speelland, Safari Resort en Vakantiepark Beekse Bergen verschillen per seizoen. Kijk voor actuele openingstijden op de website van Beekse Bergen.

Hoe kom ik bij Beekse Bergen?


Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Plan via datumprikker.nl