Cul de Poule

avenue wanderpepen 44, Binche


KIP GERECHTEN – Dichtbij het Charles Derbaix park, in Binche nabij Mons, bepalen in restaurant Cul de Poule kip- en gevogelte gerechten de kaart. Zowel binnen als buiten op het terras is het prachtig vertoeven.

FRANSE KEUKEN – Chef Arnaud Molle kookt met respect voor de seizoenen een geraffineerde en creatieve Franse keuken. Hij creëert frisse kip- en gevogeltebereidingen, maar ook Foie gras, tartaar van tonijn en entrecote, waarvoor hij samenwerkt met lokale leveranciers.

CULINAIR ATELIER – Eens zin in iets anders? Kokkerel dan samen met vrienden of collega’s een avondje in het culinair atelier. Leer koken, nieuwe technieken of alles over cuissons, waarna jullie allemaal samen aan tafel proeven van de creaties.

Hoe kom ik bij Cul de Poule?


Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Plan via datumprikker.nl