Fleur de Sel

rue de la garenne 48, Mons


UNIEK CONCEPT - Fleur de Sel vindt je in het centrum van de Henegouwse hoofdstad Bergen, in 2015 uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa. Het restaurant en de keuken vormen één geheel, zodat je alle keukenbedrijvigheid op de voet kunt volgen.

WISSELENDE KAART - De kaart met Belgische en Franse specialiteiten wisselt volgens de seizoenen. Naast de Asperges op zijn Vlaams, en de recepten met eendenborstfilet, zijn er de gekarameliseerde gerechten met tandoori, een Indiase saus, een mengeling van yoghurt, gember, knoflook, peper, komijn, kardemon, kruidnagel, nootmuskaat en kaneel.

VLEES VAN JONGE GEITJES - Het vlees van jonge geitjes is een andere delicatesse. Fleur de Sel verbaasd met een uitgebreide theekaart. Het restaurant heeft ook een traiteurservice, aangepast aan ieders wensen en budget.

Hoe kom ik bij Fleur de Sel?


Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Plan via datumprikker.nl