Pianeta Terra

beulingstraat 7, Amsterdam


Onze chef Fabio Antonini is ambassadeur van de Slow Food Alliance network of Chefs dat voedsel biodiversiteit over de hele wereld beschermt.

Wij gebruiken dagelijks de producten van kleine, lokale leveranciers en van de Slow Food Presidia en de Ark of Taste: zo doen we ons uiterste best om hen te steunen.

Altijd met biologische en duurzame ingrediënten werken: dat was ons weloverwogen besluit toen we in 2000 met Pianeta Terra begonnen.

Creatief koken en experimenteren is wat we het liefste doen. Traditie en vernieuwing brengen we met verbeeldingskracht samen tot tongstrelende gerechten die tegelijkertijd harmonieus en bijzonder zijn – altijd met respect voor de waarden van het verleden en het heden.

Ons verhaal ziet u terug op de menukaart: een verhaal over reizen die we maakten, culturen die we ontdekten en hartstochten die we volgden. Een verhaal dat we graag met u delen via de gerechten die we bereiden. Gerechten die de lokale producten van vandaag samenbrengen met een internationaal gevormde, klassieke smaak.

FABIO, RAUL, LAURA

Hoe kom ik bij Pianeta Terra?


Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Plan via datumprikker.nl