Restaurant Trivio

jacob cremerstraat 103, Arnhem


Restaurant Trivio ligt aan het leukste pleintje middenin de wijk St Marten Sonsbeek in Arnhem. Deze wijk verbindt park Sonsbeek, het groene hart van Arnhem, met Arnhem-Centrum. In de zomer voelt ons terras aan het plein onder het genot van fijne dranken en heerlijke gerechtjes mediterraan aan. Binnen ontvangen we je boven en beneden in een fijne, warme ambiance en met Italiaanse muziek.

Bij Restaurant Trivio geniet je van de Italiaanse keuken in een laagdrempelige informele sfeer. Onze keuken is geïnspireerd op de puurheid en eenvoud van de authentieke Italiaanse keuken zoals je die vindt in Roma, Napoli, Firenze of Genova.

We werken uitsluitend met eerlijke producten, zowel streekgebonden maar natuurlijk ook met producten direct geïmporteerd vanuit Italië. Wij bieden veel vegetarische gerechten maar hiernaast vis- en vleesgerechten. Ons vlees betrekken wij van Biologische Slagerij De Groene weg.

Zo divers als de bewoners van Sint Marten Sonsbeek zijn, zo veel variaties biedt Restaurant Trivio gasten ook om te genieten van Italiaanse gerechten zoals ze dat zelf willen. Zo is Restaurant Trivio een plek voor een borrel met antipasti, voor een pizza of een pasta met een drankje, maar evengoed een plek om uitgebreid Italiaans te dineren tegen heel vriendelijke prijzen. Naast onze per kwartaal wisselende menukaart zijn er ook wekelijkse of dagelijkse specials

Hoe kom ik bij Restaurant Trivio?


Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Plan via datumprikker.nl