Restaurant Van de Leur

prinsestraat 5a, 's-Gravenhage


Culinaire genieters die zich graag laten verwennen met een tastingmenu tot wel tien gangen, zijn in goede handen bij Restaurant Van de Leur. De focus ligt op duurzame vis, vlees en plantaardige gerechten. De chef-kok bereidt alle gangen ‘s-avonds live op meerdere Big Green Egg Kamado’s.

Het verse tastingmenu is altijd een verrassing. Met een keuze uit drie tot tien gangen met passende en flexibele bier-, wijn- en cocktailarrangementen is het zorgeloos en verantwoord genieten. Verantwoord omdat Van de Leur enkel werkt met vissers en boeren die een kwalitatief en duurzaam product bieden. Geef bij reservering de dieetwensen aan en laat je verwennen door het team van zus en broer Joëlle en Pim van de Leur.

Restaurant Van de Leur in Den Haag onderscheidt zich met zijn prijswinnende cocktailbar Bricks “Hooch & Brew” waardoor het diner met een bezoek aan de bar te combineren is. Neem plaats op het sfeervolle terras in de Haagse Prinsestraat of schuif met een groep tot wel 20 personen aan de grote diplomatieke tafel.

Hoe kom ik bij Restaurant Van de Leur?


Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Plan via datumprikker.nl