Restaurant Vermeer

prins hendrikkade 59-72, Amsterdam


1-sterren Michelinrestaurant Vermeer in Amsterdam van Chris Naylor heropende in juni 2016 zijn deuren na een grondige renovatie. Er wordt op hoog niveau gekookt en ook de service is hoogstaand, maar toch kan de sfeer van het restaurant het beste omschreven worden als casual. De natuur is de belangrijkste inspiratiebron voor Chris en er wordt gekookt volgens het ritme van de seizoenen. Ingrediënten worden zo lokaal mogelijk ingekocht en verschillende groenten en kruiden komen uit de daktuin van het bijbehorende NH Collection Hotel. Voor een aperitief kun je terecht bij de intieme bar, waar seizoenscocktails worden geserveerd. Restaurant Vermeer werkt met een vast menu, waarbij de gast alleen het aantal gangen aan hoeft te geven. De beschikbaarheid van ingrediënten die Chris krijgt aangereikt van zijn leveranciers bepaalt het menu. De gerechten kunnen dus dagelijks verschillen. Uiteraard kan met alle dieetwensen rekening worden gehouden! Nieuwsgierig geworden naar restaurant Vermeer in Amsterdam? Reserveer direct een tafel, snel online en direct bevestigd.

Hoe kom ik bij Restaurant Vermeer?


Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Plan via datumprikker.nl