Sibelicious

monseigneur hopmansstraat 2, Breda


Restaurant Sibelicious aan de Monseigneur Hopmansstraat in Breda is een leerbedrijf van de opleiding Hotel & Facility Management van Breda University of Applied Sciences. In Sibelicious ontwikkelen de studenten hun vaardigheden door het managen en het runnen van een eigen restaurant. Het ontwikkelen en bereiden van de menus, voorbereiding en de service gebeuren dus door de professionals van de toekomst! Je kunt hier genieten van een heerlijke lunch en diner, dat aan het seizoen wordt aangepast. Naast het restaurant bestaat Sibelicious uit verschillende catering-concepten, een receptie, een bar en een service voor vergaderingen en evenementen.

Wegens de huidige omstandigheden rondom Covid-19 wordt de Corona check app gescand bij aankomst en gevraagd om identificatie te tonen.

De prijs voor een 3-gangenlunch is € 14,50 pp (excl. dranken). De prijs voor een 3-gangendiner is € 22,50 pp (excl. dranken).

In verband met het lesprogramma sluit het restaurant om 14:00 na de lunch. Voor het diner hanteren wij een laatste tijdstip van arriveren om 18:30 uur, dit vanwege de lestijden van de studenten.

De voertaal in het restaurant is Engels.

In verband met het lesprogramma van onze studenten serveren wij iedere maandag tijdens de lunch een vast 3-gangenmenu waarin enkel rekening wordt gehouden met allergieën.

Hoe kom ik bij Sibelicious?


Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Plan via datumprikker.nl