Colijn

noorddammerlaan 42, Amstelveen


Bij Colijn in Amstelveen ga je eten als je zin hebt in lekker comfort food. De ambiance is sfeervol en gezellig, het eten is smaakvol en de bediening gastvrij. Restaurant Colijn is zorgeloos genieten van lekker eten en drinken.

Als je geluk hebt en het is mooi weer, kan je hier lekker buiten op het terras van het laatste zonnetje genieten. Ons terras is verwarmt en uniek voor Amstelveen hebben we ook verwarmde kussens op de stoelen liggen, kom ze snel eens proberen! Geen nood bij een beetje miezer regen, onze luifel kan in zijn geheel dicht.

Het restaurant heeft ,exclusief terras, drie aparte ruimtes en in totaal meer dan 200 zitplaatsen. Ondanks dat we altijd wel een plekje voor je hebben is reserveren gewenst, dan zijn we namelijk nog beter voorbereid op je komst. De naam “Colijn” komt van oud-burgemeester Arie Colijn. Eerst boer, later Burgervader die Amstelveen op de kaart heeft gezet, en die veel voor de gemeente heeft betekend. Arie Colijn was eerlijk, eenvoudig, recht door zee en voor iedereen toegankelijk. Dat is Restaurant Colijn ook: heerlijke dagverse gerechten tegen een eerlijke prijs.

Benieuwd naar Restaurant Colijn in Amstelveen? Reserveer eenvoudig online, snel en direct bevestigd.

Hoe kom ik bij Colijn?


Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Plan via datumprikker.nl