Kook Atelier

oost 76, Oosterend


Ons restaurant is een plek waar lokale gastronomie centraal staat en het draait om één ding, heerlijk genieten en lekker eten in fijn gezelschap! Wat wij doen? Bij het Kook Atelier serveren wij een verrassingsmenu met alleen de ingrediënten waar wij echt achter staan.

Het vlees, de vis, schelp & schaaldieren die wij serveren zijn duurzaam, verantwoord en van dichtbij. Zo vindt u ons regelmatig op het Texelse Wad voor zilte wildpluk en biedt ook onze eigen moestuin een perfecte basis voor de lekkerste ingrediënten. Daarnaast serveren wij een breed biologisch en zelfgemaakt non alcohol assortiment. Van bijzondere (zoete en hartige) siropen tot kombucha en waterkefir. HET EILAND ALS MOESTUIN Zilte Wildpluk bij het Texelse Wad: van wilde zeevenkel, zeewier, Waddenoesters tot zee-aster en lamsoor. We serveren wat de Texelse natuur biedt, denk aan wilde daslook en aroniabes. We hebben een eigen moestuin met verschillende kruiden, fruit en groentes. Maar ook met zelf geteelde soorten tomaat, eetbare bloemen of pepers die zijn meegenomen van verre reizen.

Hoe kom ik bij Kook Atelier?


Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Plan via datumprikker.nl