Restaurant Malkenschoten

Arnhemseweg 357, Apeldoorn


Restaurant Malkenschoten is gevestigd aan de Arnhemseweg 357 in Apeldoorn. Het restaurant biedt de mogelijkheid om romantisch te dineren met zijn tweetjes, of om gezellig met de hele familie plaats te nemen in een van de knusse ruimtes. Uiteraard is er genoeg ruimte voor privacy en grote groepen. In de prachtige open serre voelt u de gezellige sfeer door de brandende openhaarden.

De keuken is veelzijdig en heeft voor elk wat wils! Er is een uitgebreide kaart met diverse vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Daarnaast staan er ook pizza’s op het menu.

Kinderen kunnen hier ook heerlijk genieten van een dagje uit. Er staan genoeg kindergerechten op de kaart en er is een speciale kinderkamer aanwezig. In de zomer zullen wij er voor zorgen dat de kinderen zich ook op de buitenspeelplaats kunnen uitleven, in combinatie met Kinderparadijs Malkenschoten naast de deur, zorgt dit voor een gezellig dagje uit voor de hele familie.

Tevens kunt u bij ons ook zegels sparen voor € 10,- korting en we sturen een verrassing rondom uw verjaardag. Zie informatie in ons restaurant.

Wij heten u van harte welkom met onze vernieuwde menukaart.

Hoe kom ik bij Restaurant Malkenschoten?


Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Plan via datumprikker.nl