VINEUM

eendrachtsweg 23, Rotterdam


Als je bij VINEUM de trap op komt dan vallen meteen de flessen wijn op. Dat is meteen waar het restaurant zich onderscheidt, goede wijnen. Ze wonnen er al een aantal prijzen mee, waaronder de Michelin Award. Chef Danny Mouthaan kookt met mooie producten zonder poespas, ‘je krijgt altijd iets wat iets kost’. Dat betekent dat je na een hap je er bij sommige gerechten even stil van bent. Niet alleen de wijnen zijn dus in orde, ook het eten is van een hoog niveau. De vegetarische tagliatelle met verse room, truffel, rucola cress en Parmezaanse kaas staat altijd op de kaart en de rest van het menu wijzigt zo'n 6 a 7 keer per jaar. Bij de kaasplank heb je de optie 5 kazen en 5 glazen, waardoor je bij elke kaas een bijpassende wijn krijgt.

Lunchen doe je bij VINEUM van maandag tot en met vrijdag en dineren kan ook op al die dagen én zaterdag. Liefhebbers van wijn kunnen ook langskomen voor een goed glas, als het restaurant niet vol is. De benedenverdieping biedt nog plaats voor private dining en met mooi weer is de binnentuin een absolute aanrader.

Hoe kom ik bij VINEUM?


Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Plan via datumprikker.nl