Zeilschip Bounty

claerbeek 41, Lelystad


Zeilschip Bounty Dit luxe, dwarsgetuigde zeilschip is ideaal voor dag- en avond tochten. Zeilschip Bounty biedt ruimte voor groepen van 15 tot maximaal 50 personen en stilliggend zelfs tot 85 personen. Ook voor grotere groepen tot 200 personen bieden wij speciale programma’s in combinatie met land locaties en of andere grote schepen.

Arrangementen Naast een uitgebreid aanbod zakelijke– en particuliere- arrangementen, kun je ook individueel meezeilen. Verzorgen wij op bijzondere wijze asverstrooiingen. Of organiseer een verassing combinatie met Batavialand en ervaar een “Gouden Eeuw belevenis”. Struin over de dekken van de Batavia en beluister de verhalen van vroeger. Dan verschijnt Bounty aan de horizon en meert af. Welkom aan boord! We gaan op ontdekkingsreis en de opgedane kennis in praktijk brengen op een dwarsgetuigd zeilschip. Leuk voor jong en oud.

Culinaire zeilbeleving, Een goede catering verzorging is belangrijk op het water!

Bounty geeft licht… kom in het schip voor een sfeervol en onvergetelijke evenement of avondje uitje. Ben je op zoek naar een warme, intieme en sfeervolle locatie? Kom gezellig met je vrienden, familie, collega’s borrelen, themafeest organiseren of vergaderen en genieten van een heerlijke winter BBQ, stamppottenbuffet of iets anders gebruiken van onze menu kaart. Ervaar op unieke wijze een luxe authentiek zeilschip in de mooi verlichte Bataviahaven te Lelystad. Van 1 november tot 15 maart bieden wij deze unieke mogelijkheid. We overkappen en verwarmen het voordek, waardoor je onder het genot van een lekker hapje & drankje zowel buiten of binnen op gezellige wijze een onvergetelijke ervaring gaat beleven op ons mooie restaurantschip.

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor reserveringen van groepen van 15 tot 50 personen (thema feest / borrel max. 85 personen).

Hoe kom ik bij Zeilschip Bounty?


Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Plan via datumprikker.nl