De Ooievaar

Dorpsstraat 186, Warmenhuizen


In het centraal in Noord-Holland gelegen Warmenhuizen, onder de rook van Alkmaar en Schagen vindt u het prachtige Café-Restaurant De Ooievaar. Kom sfeer proeven in ons gezellige café of laat u culinair verrassen in ons restaurant! De menukaart biedt Franse gerechten met Hollandse invloeden. Er wordt gekookt met verse, regionale en biologische producten en de lekkerste diners, buffetten en hapjes vliegen werkelijk uit de keuken. Kortom: goede kwaliteit, lekker eten en een fijne service!

In onze keuken worden de beste ingrediënten en streekproducten van onze ambachtelijke, veelal biologische, leveranciers gebruikt. Zo is ons vlees afkomstig van dieren uit de regio die op natuurlijke wijze opgroeien, waarbij veel aandacht is voor de kwaliteit van ruimte en voeding, en is onze vis afkomstig van de dagelijkse kleine aanvoer uit Den Oever en Den Helder.

Groenten en kruiden zijn ook afkomstig van regionale telers. Een voorbeeld hiervan is ‘de Lepelaar’ in Sint Maarten ('t Rijpje), die biologisch werkt. Ook worden veel producten in eigen rokerij verwerkt. Zo waarborgen we altijd onze hoge kwaliteit!

Hoe kom ik bij De Ooievaar?


Nog niet bekend wanneer jullie kunnen?

Plan via datumprikker.nl