Win één van de twee ultieme groepsweekenden voor 8 personen!

Hoofdsponsoren

En maak kans op het ultieme groepsweekend!

Datumprikker.nl wordt door jullie al jaren gebruikt om vrienden, familie en zakenrelaties bij elkaar te brengen. Daarom willen wij iets terug doen en hebben we samen met onze partners twee ultieme, geheel verzorgde groepsweekenden samengesteld.

En jij kunt één van deze weekenden winnen samen met zeven vrienden! • Alles is verzorgd voor jouw groep van 8 personen
 • Een bijzondere sterrenlunch bij Ron Gastrobar
 • Unieke activiteiten overdag en in de avond
 • Een WOW-overnachting in het Lloyd Hotel of Maris apartments
 • Het feest van het jaar bij Armin van Buuren in de Ziggodome
 • Privé chef in jullie penthouse
 • Alles vastgelegd door een professionele fotograaf
 • Beleef het weekend van je leven

Meld je snel aan!

Zo'n ultiem weekend wil je winnen toch? Vul hieronder je naam en e-mailadres in.

Wat kan je winnen?

 • Win een weekend ter waarde van € 5000,-
 • Twee stijlen; City Exclusive, of Beach Deluxe
 • Voor jou en 7 vrienden

Het ultieme weekend: City Exclusive

Houd jij er van steden te ontdekken met al hun sensaties en geheimen?

Ga dan voor het City Exclusive weekend, vol met activiteiten exclusief voor jouw vriendengroep. Zo zal Ron Blaauw voor jullie een lunch op sterrenniveau bereiden in zijn eigen Ron’s Gastrobar. Met een goedgevulde maag stappen jullie vervolgens op de boot naar Fort Eiland Pampus voor wat beweging en competitie.

Het diner hebben wij ook voor je geregeld voordat een van de hoogtepunten van het weekend op jullie wacht: dansend de nacht in tijdens Armin van Buuren’s ‘This is Me’ show in de Ziggo Dome!

Moe, maar zeker weten voldaan vallen jullie in slaap in het Lloyd Hotel Amsterdam. Strek je de volgende morgen maar eens goed uit want jij en je vrienden beschikken over twee kamers met ieder een 7(!)-persoonsbed.

Last van een kater? Don’t worry, daar helpen ze je bij Freezlab wel van af.

Lunchen doen jullie op de Amsterdamse grachten op weg naar Backspace voor een unieke escaperoom-ervaring.

Aan al het moois komt op grote hoogte een eind bij de Adam Lookout waar jullie letterlijk nog eens op dit ultieme weekend kunnen terugkijken.Het ultieme weekend: Beach Deluxe

Zoek je liever de rust buiten de stad op? Dan is het Beach Deluxe weekend meer jouw ding.

Jij en je vrienden worden ontvangen in jullie eigen penthouse van Maris Apartments. Dat betekent in slaap vallen en wakker worden met uitzicht op het strand!

Met jullie blote voeten in het zand genieten jullie van een uitgebreide lunch bij Nautilus aan Zee waarna Unique Surprises jullie meeneemt in de omgeving in voor een sportieve activiteit.

Terug in jullie luxe penthouse kunnen jullie je klaar maken voor de avond. Neem de tijd want een privé chef komt langs in jullie onderkomen om een 3-gangen diner te bereiden.

Daarna gaan jullie het strand op waar jullie tijdens de zonsondergang een privé optreden krijgen van een singer songwriter. Sfeervoller kan bijna niet!

De volgende ochtend tijdens het ontbijt nog wat slaperig? Geen probleem, Jerome Karssens helpt je wel wakker worden. In een ijsbad. Hoe cool?! Letterlijk en figuurlijk.

In de middag komen jullie in koninklijke sferen aan bij Chateau Marquette. Na een lunch op stand sluiten jullie op dit sprookjesachtige landgoed het weekend af met een aantal onvergetelijke activiteiten.
Meld je nu aan

En maak kans op het ultieme groepsweekend!