Skip to content

5 redenen waarom je Fright Nights Walibi 2017 niet wilt missen

5 redenen waarom je Fright Nights Walibi 2017 niet wilt missen
  • uitje
door Redactie

1. Unieke Scare Zones, Haunted Houses en Horror Shows

De beruchte Fright Nights zijn uniek en behoren tot Europa’s grootste Halloween-events. Geloof ons: je ergste nachtmerries worden werkelijkheid in 7 intense Scare Zones en 6 heftige Haunted Houses, spookhuizen waar je doorheen banjert. Veilig? Nee, dat ben je nergens. En overal sta je plotsklaps oog in oog met hongerige freaks, zombies en ander gespuis. De horrorshows zijn de kers op de taart. Genoeg dus waarvan je nog lang na huivert.

2. Eddie’s Area, niet voor tere zieltjes

Dit is je enige kans om dit jaar de enige echte Eddie de Clown te ontmoeten in Eddie’s Area, het domein van het Fright Nights icoon bij uitstek. Freaks, weirdo’s en wacko’s, ze zullen allemaal om je heen fladderen met Eddie als aangever en aanstichter van 100% kippenvel. Dit is de ultieme plek om jouw gilfactor en die van je vrienden en vriendinnen te testen.

3. Beestachtig lekker Halloween Buffet

Een avondje horror kun je beter aan met een goed gevulde maag, toch? Daarom staat er een beestachtig lekker buffet voor je klaar. Zet je tanden op meedogenloze wijze in sappig vlees, bijt in knapperige frieten, proef de afschuwelijk echt lijkende Halloween-tapas en laat je verrassen door ijzingwekkende, zoete lekkernijen. De koks zorgen voor een gevarieerd buffetdiner dat bij iedereen in de smaakt valt . Be prepared.

4. (G)een oog dicht doen, overnachten Walibi

Met duivelse demonen en Eddie de Clown nog vers op je netvlies, moet je naar dromenland. Waar kan dat beter dan bij Walibi zelf in het Walibi Village? De comforthuisjes zijn van alle gemakken voorzien, hebben goede bedden en ’s ochtends een aangename douche. Tip: kijk altijd nog wel even onder je bed voordat je op een oor gaat liggen.

5. Samen griezelen is gezond

Zombies, enge clowns, bloederige taferelen, krakende vloeren. Het roept angst op en toch heeft het ook een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Waarom? Omdat het leuk is, maar ook omdat een potje griezelen gezond is. Meerdere onderzoeken hebben laten zien dat de spanning die je opbouwt in je lichaam je weerbaarder maakt, je soms bepaalde angsten overwint en dat je immuunsysteem een kick krijgt.