Afspraak plannen? 9 tips om meer uit Datumprikker te halen

  • datumprikker

Om een afspraak plannen nog makkelijker en leuker te maken voegt Datumprikker regelmatig nieuwe features toe. Daarom: 9 tips om meer uit Datumprikker te halen en nog sneller een datum te prikken voor een uitje, diner, festival of zakelijke meeting.

1. Nodig vrienden uit via WhatsApp

Het bestaat al een tijdje, maar nog niet iedereen weet dat je ook een Datumprikker-afspraak via WhatsApp kunt maken. Kies bij het toevoegen van deelnemers om de inschrijflink van de afspraak te delen via WhatsApp. Als ze de link volgen, kunnen ze zich aanmelden en aangeven op welke dagen zij beschikbaar zijn.

Gebruik je geen WhatsApp, dan kan je de link ook nog kopieren en delen via jouw eigen favoriete chat app.

Whatsapp opties website en app

2. Apps voor iPhone en Android

Ben je veel onderweg en blijf je graag altijd op de hoogte? Download dan de Datumprikker-app en ontvang notificaties van je afspraak. Ook kan je eenvoudig je agenda raadplegen bij het opgeven van je beschikbaarheid en prik je direct een datum als iedereen heeft gereageerd!

iphone app   iphone app

3. Gebruik de Herinner mij functie

Je krijgt een uitnodiging voor een afspraak en wordt gevraagd je beschikbaarheid door te geven. Soms komt dit even niet uit of wil je je agenda checken of het clasht met andere afspraken. Daarom is er de Herinner mij functie. Datumprikker mailt de afspraak dan op een later moment nog een keer als reminder dat je reactie gewenst is.

Herinnering beschikbaarheid opgeven

4. Inspiratie voor een leuke locatie

Afspraak plannen maar geen idee welke locatie in de smaak valt of handig is? Laat je dan inspireren door de locatie suggesties, gebruik de locatiezoeker of zet de optie aan om deelnemers een suggestie te laten doen. Iedereen die is uitgenodigd kan stemmen op de voorgestelde locaties. Zo vind je altijd een leuke locatie!


5. Eigen omslagfoto toevoegen aan afspraak

Om je voorgestelde afspraak net iets leuker en persoonlijker te maken, kun je een omslagfoto aan de uitnodiging toevoegen. Een die Datumprikker al voor je heeft geselecteerd of een kiekje uit je eigen fotobibliotheek.

Omslagfoto uploaden

6. Eet- en dinertips via IENS

Etentje in de planning? Binnenkort laat Datumprikker restaurants zien die ook via IENS zijn te vinden (overgenomen door LaFourchette/TripAdvisor). Zo kun je alvast een eet- en dinertip aan je afspraak toevoegen en ook direct reserveren voor het gekozen restaurant.

IENS logo

7. Speciaal voor Efteling-fans: de Efteling-prikker

Veel Efteling-fans prikken een datum voor een Kaatsheuvel-uitje via Datumprikker. Speciaal voor hen is er de Efteling-prikker. Zodra je het woord Efteling gebruikt in de titel voor het maken van een afspraak, komt Langnek een kijkje nemen. Vervolgens kun je Datumprikker omtoveren in de stijl van de Efteling.


8. Doe ideeën op via onze blog

Om je ideeën aan de hand te doen voor uitjes, tips te geven voor restaurants en je te wijzen op leuke events, is er de Datumprikker-blog.

Zo gaven we al tips voor sushi restaurants, de leukste dierentuinen van Nederland en de beste cafés voor een briljante (bedrijfs)borrel. Houd de artikelen ook in de gaten via social media en volg de Datumprikker Facebook-pagina, Twitter en Instagram.

Blog pagina

9. Kies uit Basic, Plus of Enterprise-pakket

Datumprikker is nog altijd Datumprikker waarmee je snel en eenvoudig afspraken plant. Gratis en voor niets, met de Basic-variant. Maar wist je dat er ook een betaald, advertentievrij Plus-abonnement bestaat? Daarmee maak je Datumprikker persoonlijker en voeg je onder meer een eigen logo of beeld toe en kun je tot 1000 e-mailcontacten invoeren. Om afspraken net iets eigens mee te geven. Voor bedrijven is er het slimme Enterprise-pakket.

Lees alles over de Datumprikker-pakketten.

Plus pagina

Maak een Datumprikker aan