Begin vroeg met plannen voor de feestdagen en voorkom stress rond kerst en sinterklaas

Oh, wat vliegt de tijd. Voordat je het weet is het weer 2024. Maar eerst: de feestdagen. Kerstbomen, cadeautjes, gezelligheid en feestelijke diners - wie kijkt er niet naar uit? Er komt wel een hoop planningswerk bij kijken. Bereid je daarom goed voor om deze feestdagen soepel te laten verlopen. Want voorbereiding is het halve werk.

Waarom op tijd plannen?

Terwijl de een geen stress ervaart, krijgt de ander al een paniekaanval bij de gedachte van alle feestdrukte. Want ja, er moet een boel geregeld worden. Ten eerste een datum. Je wilt immers wel dat iedereen komt op je overheerlijke kerstdiner. Je oom werkt op kerstavond, je nichtje tweede kerstdag. Allemaal dingen om rekening mee te houden. Daarna ga je bedenken wat je gaat koken, wat je hiervoor nodig hebt en waar je dit het beste kunt halen. Dan nog niet te beginnen over de eventuele cadeaus…

Lees hier hoe je kunt profiteren van Black Friday deals om de drukte voor te zijn.

Voorkom stress en plan!

De feestdagen zijn best stressvol. Een gebrek aan planning kan de situatie verergeren. Het op tijd plannen van je activiteiten en aankopen biedt je een hoop voordelen:

1. Bespaar geld

Door vroeg te beginnen met je inkopen, profiteer je van kortingen en deals die je tijdens Black Friday kunt vinden. Hierdoor houd je meer geld over voor andere feestelijke uitgaven.

2. Voorkom last-minute paniek

Door op tijd te plannen, vermijd je dat je last-minute cadeaus moet kopen of onnodige stress ervaart bij het regelen van evenementen.

3. Meer keuzes

Door vroeg te beginnen, heb je een ruimere keuze in cadeaus en beschikbare data voor bijeenkomsten. Je hoeft je niet te haasten om te vinden wat je zoekt.

Gezellig met de hele familie samen, dat is toch het allerleukst met kerst?


Begin op het tijd met inkopen doen

Bij kerst horen cadeaus. Helaas pindakaas, iets waar je portemonnee niet blij mee is. Gelukkig kan je het leed iets verzachten door je cadeaus te kopen tijdens Black Friday 2023. Op 24 november krijg je namelijk op ALLES mega korting. Ja, echt op alles. Lang leve internet heb je binnen een paar minuten altijd een website gevonden die jouw favoriete product met korting aanbiedt.

Vraag daarom alvast wat verlanglijstjes op, zodat jij cadeaus scoort met aanzienlijke korting. Denk aan de populaire Rituals adventskalender, die onmisbare Philips scheerapparaat of dat normaal net te dure Nespresso koffiezetapparaat. Tijdens Black Friday scoor je dit allemaal met korting.

En aangezien je al een maand van tevoren begint met inkopen, kan je die last-minute cadeaustress wel vergeten. Nu alvast beginnen? Neem een kijkje op Black Friday deals om te zien welke kortingen beschikbaar zijn. Of het nu gaat om cadeaus, decoraties, of zelfs vroege aanbiedingen voor uitjes, Black Friday heeft veel te bieden.

Aanmaken, die datumprikker!

Cadeaus geregeld? Begin dan met het plannen van je feestelijke evenementen. Denk aan dat gezellige kerstdiner, die Sinterklaasviering met je nichtjes, of een gezellige gourmetavond met vrienden. Gebruik Datumprikker om de perfecte datum en tijd te vinden die voor iedereen werkt. Iedereen moet er natuurlijk wel bij zijn als jij met de mooiste cadeaus komt aanzetten. En dat je die met een dikke korting hebt gekocht, hoeft natuurlijk niemand te weten. Win-win!