Karten op de grootste indoor kartbaan van Europa (winactie)

  • uitje

In Poeldijk (Zuid-Holland) vind je de grootste indoor kartbaan van Europa. Maak je klaar voor 1,2 kilometer lang raceplezier, inclusief bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten bij Van der Ende Racing Inn! Net zo spannend is de lasergame die ook voor grotere groepen geschikt is. We waren overtuigd en gingen zelf op onderzoek uit.

Datumprikker gaat op onderzoek

We beginnen de avond met een potje lasergamen. De strategieën worden bepaald en off we go. We hollen door zeecontainers en over verschillende verdiepingen, alsof we in een verlaten donkere en oude haven zijn. Team rood mag uiteindelijk naar huis met de overwinning op zak.Met aardig wat snelheidsduivels in het team mogen twee heats karten zeker niet ontbreken. Na het lasergamen worden we begeleid naar de karts. Een grote baan, met de beloofde bruggen, heuvels en bochten. We hijsen onszelf in pakken en helmen en zijn klaar om de baan op te gaan. Het gaat hard en de adrenaline kickt in. De winnares rijdt haar snelste ronde in een monstertijd van 1:10:30.

Ideaal voor grotere groepen en bedrijfsuitjes

We hebben een leuke en goed verzorgde avond gehad bij Van der Ende. Een aanrader voor grotere groepen en bedrijfsuitjes, omdat iedereen lekker bezig is en er vooral bij het lasergamen veel samengewerkt wordt. Na alle activiteiten kun je ook een gezellig hapje of drankje doen in het restaurant, waar ook een pooltafel staat.

Winactie

Fan van de linkerbaan? Mooi! Wij mogen drie groepen van maximaal 10 personen naar Van der Ende Racing Inn sturen met vrijkaartjes voor 2 heats karten + 1 spel lasergame.

Wil je winnen? Je kunt tot 30 april 2019 meedoen.

Meld je aan